* مردم سالاری
اوباما آمادگی یک داد و ستد بزرگ را با ایران دارد
دکتر امیر موسوی اعتقاد دارد اوباما موضوع مذاکره با ایران را جدی تر دنبال خواهد کرد. یک کارشناس مسایل استراتژیک با اشاره به روند پرونده هستهای ایران گفت: من فکر میکنم اوباما این آمادگی را دارد که وارد یک داد و ستد بزرگ استراتژیک با تهران شود.
دکتر امیر موسوی در گفتوگو با پایگاه خبری فریادگر با اشاره به پیروزی مجدد باراک اوباما در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خاطر نشان کرد: به نظر میرسد که تردید در سیاستهای اوباما در چهار ساله گذشته در مرحله دوم خاتمه پیدا خواهد کرد چرا که نه فشارهای جمهوریخواهان و نه فشارهای لابی صهیونیستها یا حتی عربهای تندرو که موضعگیریهای نسبتا تندی علیه ایران دارند، اثرگذار نخواهد بود.
تصمیمگیری برای سوال از رییس جمهور
جواد کریمی قدوسی،عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با آریا از رای زنی نمایندگان با هیات رییسه مجلس در جهت لغو سوال از رییس جمهور خبر داد. وی افزود:از آنجایی که بازخورد سوال از رییس دولت در جامعه مطلوب نبوده است بنابراین نمایندگان در تلاشند با تدبیر جدیدی این موضوع را حل کنند بنابراین بنده فکر میکنم نمایندگان در این خصوص تصمیم جدیدی اتخاذ کنند. کریمی قدوسی خاطرنشان کرد:فراکسیون اصولگرایان مجلس در جلسه امروز بعداظهر خود موضوع سوال از رییس جمهور را بررسی خواهد کرد البته محور اصلی گفتگو در این جلسه بحث اقتصاد مقاومتی است اما در حاشیه این جلسه درباره سوال از رییس جمهور هم بحث خواهیم کرد.عضو فراکسیون اصولگرایان تاکید کرد:به احتمال زیاد سوال از رییس جمهور در مجلس منتفی میشود از این رو آبستراکسیونی صورت نخواهد گرفت البته بنده اطلاعی در این خصوص ندارم. وی ادامه داد:مردم نه تنها بر حفظ آرامش در جامعه تاکید دارند بلکه این برداشت وجود دارد که با سوال از رییسجمهور مشکل حل نمی شود.
اصلاح قانون استیضاح
سخنگوی کمیسیون آئین نامه مجلس نهم شورای اسلامی از اصلاح قانون استیضاحهای قوه مقننه خبر داد و گفت: براساس مصوبه کمیسیون آئین نامه، در صورتی که هر استیضاحی اعلام وصول شود، دیگر نمایندگان امکان پس گرفتن امضا یا اضافه کردن امضا نخواهند داشت.
عزت الله یوسفیان ملا در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی زندگی تصریح کرد: پیشنهاد نمایندگان برای اصلاح آئین نامه 3 محور داشت که در نهایت قرار شد در استیضاح وزرا نیز شرایط همچون سوال از رئیس جمهور باشد. وی ادامه داد: طبق ماده 212 جدید قانون، وقتی سوال برای رئیس جمهور ارسال شود، دیگر امکان پس گرفتن امضاها نیست. این در حالیست که تا کنون این قانون برای استیضاح وزرا صدق نمیکرد و نمایندگان در مجالس قبل تا جلسه استیضاح، امضاهای خود را پس گرفته یا اضافه میکردند.
یوسفیان ملا گفت: متاسفانه در مجلس نهم شاهد این بودیم که نمایندگان حتی در روز استیضاح و در جریان انجام استیضاح نیز امضای خود را پس گرفته و زمانی که موافق و مخالف صحبت میکردند، استیضاح را از دستور خارج کردند که حرمت وزرا و نمایندگان را از بین میبرد.
نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامیتاکید کرد: لذا در طرح جدید نمایندگان، زمانی که استیضاح اعلام وصول شد، دیگر هیچ امضایی قابل کم و زیاد شدن نیست و اگر بشود تاثیری در روند کار نخواهد داشت.
قطعه سازان خودرو در آستانه تعطیلی
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس میگوید تعطیلی قطعه سازان خودرو میتواند بحران بزرگی برای صنعت خودروسازی کشور ایجاد کند ابراهیم نکو با یادآوری اینکه در رابطه با صنعت خودرو و مشکلات قطعهسازان صحبتهای زیادی شده است گفت: در مورد تعویق مطالبات قطعه سازان که باعث بحران این صنعت شده بحث کردیم و حتی آسیب شناسی شده، اما متاسفانه تاثیر مثبتی نداشته است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتوگو با پایگاه خبری فریادگر چالش صنعت خودرو را دریافت نکردن تسهیلات اعلام کرد و گفت: این مشکل به خصوص در مورد قطعه سازان بیشتر است و آنها با چالش حادی رو به رو هستند به نوعی که برخی از اینها رو به تعطیلی میروند.
وی با تاکید بر اینکه در حوزه انتخابیه خودم یعنی رباط کریم نمونههای بسیاری از کارخانههای قطعه ساز در مرز بحران موجود است گفت: این قطعه سازان درخواست کمک هم کرده اند اما نتیجهای نداشته است.
وی با اعلام اینکه این صنعتگران قطعه ساز خودرو هستند و به طور مستقیم با کارخانههای ایران خودرو و سایپا در ارتباط هستند گفت: اگر این شرکتها تعطیل شوند، تاثیر مستقیم بر تولید ایران خودرو و سایپا خواهند گذاشت افزون بر آنکه بر کیفیت خودرو نیز تاثیر میگذارد.
نکو گفت: اگر بحران کارخانههای قطعه ساز به سرعت حل نشود، فاجعه ای در صنعت خودرو سازی کشور اتفاق میافتد و آنگاه کنترل ابعاد این بحران امکان پذیر نخواهد بود. نماینده رباط کریم با تاکید بر اینکه اکنون خودروسازان باید هر چه سریعتر مطالبات قطعه سازان را بپردازند تا این کارخانههای بزرگ بتوانند روی پای خودشان بایستند گفت: درحال حاضر حمایت از صنعت خودرو رضایت بخش نیست و بحران شرکتهای خودرو سازی نزدیک است.
واکنش حداد به اظهارات علی مطهری
به گزارش خبرآنلاین حداد عادل، در نشست پرسش و پاسخ با فعالان سیاسی و فرهنگی اصفهان به سخنان مطهری واکنش نشان داد و گفت:خانواده شهید مطهری 32 سال است که برای بزرگداشت شهید مطهری و صحبت درباره ایشان به سراغ من میآیند بنابراین به آقای مطهری توصیه میکنم از مادر خود درباره سوابق من سوال کنند و بپرسند که نظر شهید مطهری درباره من چه بوده است.
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: سعی میکنم به این مقولهها وارد نشوم، من پس از پیروزی انقلاب 33 سال همراه انقلاب بودهام و امیدوارم که تا آخر وفادار بوده و از صراط مستقیم غافل نشوم. زمانی که این صحبتها پیش بیاید تنها اگر موضعگیری من به نفع انقلاب باشد جواب دادهام اما اگر تنشزا و شخصی باشد سعی کردهام سکوت کنم که بهترین الگوی ما در این زمینه شهید بهشتی است
روزنامه کیهان:
روزنامه وطن امروز :
سن روحانی به دنبال کاندیداتوری
در هفتههای اخیر حسن روحانی رایزنیهای خود را برای ورود به انتخابات ریاستجمهوری افزایش داده است. شنیدهایم وی با افرادی چون نوبخت، یونسی، عباسیفرد و مرتضی بانک رایزنیها و مشورتهایی داشته است.
همچنین پس از آنکه غلامحسین کرباسچی در انتخابات 88 به سمت کروبی رفت، اختلافات در درون حزب کارگزاران گسترش یافته است به گونهای که مدت 2 سال است جلسات شورای مرکزی این حزب برگزار نشده است.
از سوی دیگر به دلیل اختلاف نظر میان اعضا، گفته میشود کمپینهایی که اخیرا برای کاندیداتوری محمد علی نجفی راهاندازی شده در واکنش به احتمال کاندیداتوری اسحاق جهانگیری است.
تعریف و تمجید بی بی سی از هاشمی
سایت بیبیسی در مقالهای با استقبال از موضعگیریهای اخیر هاشمیرفسنجانی درباره اوضاع کشور، وی را مردی برای تمام فصول معرفی کرد.
به گزارش جامنیوز، سایت بیبیسی در مطلبی به بررسی موضعگیریهای اخیر هاشمیرفسنجانی درباره اوضاع کشور پرداخت و نوشت: «وضع کنونی ایران نتیجه تلاقی مدیریت ناکارآمد و طمع قدرتهای استکباری است».
گوینده این جمله کسی نیست جز اکبر هاشمیرفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران. بیبیسی در ادامه با اشاره به انتقادهای همیشگی رفسنجانی از محمود احمدینژاد، به نقل از سراجالدین میردامادی
- اصلاحطلب مقیم خارج از کشور- وی را به خاطر این انتقادها فردی با «بصیرت بالا» دانست و از نظام خواست از هاشمیرفسنجانی عذرخواهی کند.
عربستان 15 ایرانی را بازداشت کرد
مقامات مسؤول در عربستان سعودی صبح دیروز از بازداشت 15 ایرانی دیگر که قصد ورود غیرقانونی به عربستان را داشتهاند، خبر دادند.
به گزارش شیعه آنلاین، در همین راستا سرهنگ «خالد خلیفه العرقوبی» سخنگوی نیروهای امنیت مرزی شرق عربستان ضمن تأیید این خبر، افزود: این 15 شهروند ایرانی قصد داشتند شامگاه جمعه از مرز کویت وارد عربستان شوند اما توسط نیروهای مرزی ما بازداشت شدند.
وی در ادامه افزود: این افراد نقطه مرز آبی و خشکی بین کویت و عربستان را برای ورود غیرقانونی به خاک عربستان انتخاب کرده بودند. آنان از طریق بخش آبی با استفاده از یک قایق کوچک قصد ورود و نزدیک شدن به ساحل «الخفجی» در شمال شرق عربستان را داشتهاند.
روزنامه خراسان:
تفویض وظایف سایبری سازمان پدافند به شورای عالی فضای مجازیبر اساس ابلاغ نحوه فعالیت کمیسیون عالی امنیت فضای مجازی کشور که طی هفته های اخیر به دستگاه های مسئول صورت گرفته، کلیه وظایف و اختیارات سازمان پدافند غیرعامل در حوزه فضای مجازی در سطح سیاستگذاری و تصمیم گیری های کلان به این کمیسیون منتقل می شود و علاوه بر این، هر دستگاه و یا نهادی که در حوزه امنیت و دفاع فضای مجازی کشور فعالیت می کند ملزم به فعالیت با هماهنگی و در چارچوب مصوبات این کمیسیون خواهد بود.
گزارش یک نهاد نظارتی از نقش حساب های بانکی شرکت های دولتی در تورم
بر اساس گزارش یک نهاد نظارتی وابسته به دولت، به دلیل رسوب وجوه در حساب نهادهای دولتی و شرکتهای تابعه آنها نزد شبکه بانکی، بانکها قادر هستند این وجوه را همانند سایر منابع خود به اعطای تسهیلات و ایجاد اعتبار تخصیص دهند و گردش مانده عظیم حسابهای دولتی منجر به خلق بی رویه پول، افزایش بیش از حد نقدینگی و به تبع آن رشد تورم می شود.
*جمهوری اسلامی
* میت رامنی، سایت پیروزیاش را هم راه اندازی کرده بود. به گزارش خبرگزاری فرانسه، نامزد جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به اندازهای به پیروزی خود در این رقابت اطمینان داشت که حتی وب سایتی برای پیروزی خود ایجاد کرده بود.
این وب سایت حتی 24 ساعت پس از اعلام نتیجه انتخابات، دردسترس کاربران اینترنت قرار داشت. در یکی از این تصاویر، رامنی با عنوان "رئیس جمهور منتخب" درحالی که پشت سر او پرچم آمریکا قرار دارد، دیده میشود. در این وب سایت تاریخ معارفه وی به عنوان رئیسجمهور جدید آمریکا نیز اعلام شده است.
* رئیس سازمان ثبت احوال کشور گفت: سن ازدواج برای مردان و زنان نسبت به سالهای گذشته افزایش یافته و به میانگین 2/27 سال برای مردان و حدود 23 سال برای زنان رسیده که این آمارها زنگ خطری برای افزایش تجرد قطعی در جامعه است.
به گزارش ایسنا، ناظمی اردکانی گفت: در سال گذشته حدود 12 میلیون نفر مرد در گروه سنی 20 تا 24 ساله و 11 میلیون و هشتصد هزار نفر زن در گروه سنی 15 تا 29 ساله رسیده که حدود 32 درصد از کل جمعیت کشور است و پیشبینی میشود که در این گروههای سنی ازدواج نمایند و از این تعداد 46 درصد مردان و 48 درصد زنان در گروههای سنی مذکور هرگز ازدواج نکردهاند که به معنای افزایش تجرد قطعی است.
* پسر یکی از فرماندهان ارشد سازمان جاسوسی اسرائیل (موساد) به دنبال اخذ پناهندگی از ایران است. به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از پایگاه صهیونیستی دبکا فایل، پسر یکی از فرماندهان سازمان جاسوسی اسرائیل (موساد) که به دنبال اخذ پناهندگی از ایران است از طریق مرزهای شمالی سرزمین اشغالی فرار کرده تا خودش را تسلیم حزبالله لبنان کند.
دبکا ادامه میدهد: پسر این فرمانده اسرائیلی که اخیراً به اسلام گرویده است در هفتههای گذشته از طرف خانوادهاش به مرگ تهدید شده است. این پایگاه صهیونیستی نوشت: هنوز مشخص نیست که آیا پسر این فرمانده اسرائیلی به ایران منتقل شده است یا خیر به دلیل این که این احتمال وجود دارد که وی به خاطر تهدیدهایی که علیهاش شده است به دنبال اخذ پناهندگی از ایران است تا اطلاعاتی به مقامات ایران بدهد.
* ابتکار
اظهار تعجب هیات ترک در تهران
مشرق نیوز مدعی شد: یک هیات ترکیه ای که چندی قبل به تهران آمده بودند نسبت به کمبود مسجد به عنوان نماد دینی و پرچم به عنوان نماد ملی در سطح شهر تهران اظهار تعجب کرده بودند. پس از این اظهارات قرار شده در سطح شهر تهران 72 پرچم مرتفع و 72 مسجد دارای گنبد و گلدسته ساخته شود.
نظرآیت الله جوادی آملی درباره دست بوسی
به گزارش پارسینه دست بوسی یکی از رفتارهایی است که در فرهنگ جوامع گذشته مرسوم بوده است، اما حتی در آن جوامع نیز با تغییرات جدید در عرصه فرهگ و اطلاع رسانی، این شیوه در حال منسوخ شدن است.
از جمله گفته میشود امیر عبدالله، پادشاه عربستان نیز مراسم دست بوسی خود را در سالهای اخیر متوقف کرده یا دست کم پخش علنی آن را متوقف کرده است.
در این حال اخیرا یکی از شاگردان آیت الله جوادی آملی، در صفحه ویژه ایشان با اشاره به دیدار جمعی از محققین با ایشان نوشته است: یکی از دوستان به آیت الله جوادی آملی اصرار کرد دستشان را ببوسد.ایشان با لحنی ناصحانه به ما فرمود:نه دست کسی را ببوسید و نه بگذارید دستتان را ببوسند.من تا کنون هیچ دستی را نبوسیده ام، جز یک دست و آن هم دست امام خمینی بود و به راستی که آن دست بوسیدنی بود.آن دوست عرض کرد که آخر در عالم خواب دیدم دستتان را میبوسم؛ استاد لبخند شرینی زدند و به شوخی فرمودند:همان، برو در خواب ببین.
پشیمانی نماینده تهران از حضور در سیاست
یکی از نمایندگان راه یافته به مجلس نهم از حضور در سیاست اظهار پشیمانی کرد.به گزارش مشرق یکی از نمایندگان مردم تهران که در دوره نهم انتخابات به مجلس راه یافته است طی سخنانی از فضای سیاسی کشور اظهار نگرانی کرده و گفته است:" اگر میدانستم دنیای سیاست این همه مخاطره آمیز است اصلا کاندیدا نمیشدم و به بحث و درس خود در حوزه و دانشگاه ادامه میدادم." پیوند تأمل برانگیز فاطمه هاشمی با رسانه های ضد انقلاب در پی انتقال مهدی هاشمی به یکی از بیمارستان های تهران و بازدید هاشمی رفسنجانی از فرزندش، فاطمه هاشمی دختر او به صورت تلفنی با شبکه تازه تأسیس ضد انقلاب که با حمایت اسرائیلی ها شروع به کار کرده با نام «رها تی وی» مصاحبه کرده است.به گزارش باشگاه خبرنگاران، این شبکه ضد ایرانی که با محوریت امیرحسین جهانشاهی «عنصر برانداز و عامل موساد» تأسیس شده، با خیال خام اجماع گروهک های مخالف جمهوری اسلامی و پیوند میان فتنه گران اصلاح طلب و مزدوران ملکه در شبکه فارسی بی بی سی و سالخوردگان صدای آمریکا راه اندازی شده است.جهانشاهی عامل وابسته مستقیم موساد و مؤسس این شبکه تلویزیونی در گفت وگو با شبکه خبری «راشاتودی» اظهار امیدواری می کند که انگلیس که خواهان به زانو درآوردن نظام ایران است، از شبکه تلویزیونی رها که تغییر سیاسی در ایران را در دستور کار دارد، حمایت کند.یکی از همکاران این شبکه علی اصغر رمضانپور معاون مهاجرانی وزیر ارشاد در دولت اصلاحات است که در بی بی سی فارسی به عنوان کارشناس و دبیر یکی از سرویس های آلت دست این رسانه سلطنتی بوده است. وی هم اکنون در تلویزیون رها تی وی با عنوان مدیر و سردبیر ارشد در کنار احمد رفعت کارشناس و خبرنگار قدیمی صدای آمریکا مشغول به فعالیت شده است.گفتنی است فاطمه هاشمی مصاحبه های مشابهی نیز با سایت ضد انقلابی کلمه و سایت وابسته به گروهک ملی- مذهبی (مدیریت شده از پاریس) انجام داده و طی آن به نهادهای قضایی و امنیتی اهانت و ایراد اتهام کرده است! در همین حال نامه ای با امضای «خانواده هاشمی»(؟!) در سایت ها منتشر شده که طی آن گفته شده مهدی هاشمی تمارض نمی کند و واقعاً مریض است. مهدی هاشمی 3 سال در لندن اقامت داشت و 40 روز پیش به کشور بازگشت. او یک روز بعد برای بازجویی و رسیدگی به اتهاماتش بازداشت شد.مهدی هاشمی هفته گذشته با درخواست خانواده هاشمی به بیمارستان دی منتقل شد و مورد آنژیوگرافی قرار گرفت. وی پس از پایان انجام معاینات پزشکی به زندان منتقل شد اما همین امر با هیاهوی برخی نزدیکان از جمله فاطمه هاشمی مواجه شده است. نکته قابل تأمل در این میان فرد یا افراد آلوده ای هستند که ارتباط وی با رسانه های ضد انقلاب را فراهم می کنند. ایران هسته ای اوباما را پیر می کندیک سایت خبری آمریکایی با انتشار عکس پیری زودرس، چهره باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در سال 2016 را پیش بینی کرد.نشریه آمریکایی بلومبرگ بیزنس ویک با درج تصویری از اوباما چهره چهار سال آینده اوباما را نشان داد که در آن نشانه های کهولت سن و پیری زودرس نمایان است.این سایت خبری پرونده هسته ای ایران، وضعیت نابسامان اقتصادی و امنیت آمریکا در جهان را از جمله مشکلات پیش روی اوباما ذکر و اعلام کرد که با توجه به این مشکلات دیدن چنین چهره ای از اوباما در سال 2016 دور از ذهن نخواهد بود.دو حزب حاکم در آمریکا با هم تراژدی می سازند و با هم درز می گیرند رسانه های فارسی زبان بیگانه معتقدند دو حزب حاکم آمریکا در زمینه سیاست خارجی و مسکوت گذاشتن شکست ها و جنایت ها در این عرصه اشتراک نظر دارند.وبسایت بی بی سی فارسی با اشاره به کمرنگی موضوع افغانستان در اظهارات اوباما و رامنی در جریان تبلیغات انتخاباتی نوشت: در مورد اینکه جنگ نامحبوب افغانستان جایگاه چندانی در رقابت های انتخابات ریاست جمهوری 2012 آمریکا نداشت، دلایل زیادی را می توان برشمرد، اما شاید یکی از بزرگترین دلایل این باشد که از یکطرف دستاوردهای آمریکا در افغانستان با مصرف بیش از 500 میلیارد دلار و کشته شدن بیش از 2000 تن از سربازان این کشور متناسب نبوده، هنوز سیاسیون آمریکایی قادر به قانع کردن شهروندان این کشور نسبت به حضور نظامی سنگین و خرج بردار یازده ساله شان در افغانستان نیستند و از جانب دیگر مجبورند به این بازی پر از آزمون و خطا در افغانستان و منطقه ادامه دهند و هزینه های بیشتر و شاید سنگین تری را بر اقتصاد تازه رهایی یافته از بحران آمریکا تحمیل کنند.شبکه دولتی انگلیس در تحلیل دیگری در همین زمینه خاطرنشان کرده است: مفهوم سکوت اوباما و رامنی درباره افغانستان چه بود؟ در انتخابات سال 2012 نبرد افغانستان یک بار دیگر تبدیل شد به «جنگ فراموش شده». هر دو نامزد ریاست جمهوری، کمپین های انتخاباتی و مناظره های تلویزیونی شان، از پرداختن به بحث فراگیر درباره افغانستان خودداری کردند. در جریان آخرین مناظره انتخاباتی اوباما و رامنی از پاسخ روشن به پرسش گرداننده مناظره طفره رفتند که پرسید با توجه به اینکه می دانیم افغان ها نمی توانند امنیت خود را تأمین کنند، اگر وضعیت اضطراری پیش آید، شما چه خواهید کرد؟ آیا همچنان آن کشور را ترک خواهید کرد؟بی بی سی می افزاید: چرا جنگ افغانستان که طولانی ترین جنگ در تاریخ آمریکاست، نباید مطرح شود؟ یک دلیل این است که به افغانستان دیگر به چشم یک «جنگ خوب» نگاه نمی شود و حمایت افکار عمومی آمریکا از این جنگ کاهش چشمگیری یافته است. نظرسنجی های اخیر نشان می دهد که نزدیک به دو سوم از مردم آمریکا اکنون معتقدند که جنگ افغانستان دیگر ارزش ادامه دادن را ندارد. این جنگ تاکنون برای مالیات دهندگان آمریکایی حدود 500 میلیارد دلار هزینه داشته است. ماه اکتبر امسال، تراژدی غم انگیز این بحران برای آمریکایی ها به اوج خود رسید، زمانی که اعلام شد دو هزارمین سرباز هموطن شان در افغانستان کشته شده و هنوز 68 هزار سرباز آمریکایی دیگر در این کشور حضور دارند. بدتر از همه اینکه هیچ چشم انداز روشنی از پیروزی هم در این جنگ متصور نیست. اکنون پلیس افغانستان به نیروهای خارجی شلیک می کند و همین کاهش اعتماد به چالش مهم بر سر راه استراتژی آمریکا تبدیل شده است.از سوی دیگر وبسایت رادیو زمانه وابسته به دولت هلند با اشاره به رویکرد اوباما در حوزه سیاست خارجی نوشت: 4 سال پیش گرچه خبر پیروزی باراک اوباما موجی از شور و شعف را در سرزمین های خاورمیانه موجب شد اما گذشت زمان و عملکرد دولت اوباما، باعث شد تا خبر پیروزی مجدد او، آن شور و شوق چهار سال پیش را در خاورمیانه ایجاد نکند. برای خیلی ها، سیاست خارجی دولت اوباما خصوصاً در منطقه مهم خاورمیانه ادامه سیاست های دولت جمهوری خواه بوش بود و اگر تفاوتی میان این دو به چشم می خورد، تنها در کلام و پوسته سیاست ها بود. در اساس نگاه واشنگتن به خاورمیانه تغییر معناداری رخ نداد.در این تحلیل آمده است: تشدید جنگ در افغانستان، ادامه کار بازداشتگاه بدنام «گوانتانامو»، استفاده گسترده از هواپیماهای بدون سرنشین، حمایت از دیکتاتورهای ساقط شده عربی تا آخرین روزهای حکومت آنها، تبعیض در حمایت از قیام های عربی و نادیده گرفتن تظاهرات و قیام های مردمی علیه دولت های متحد واشنگتن و حتی در برخی از کشورها همچون بحرین، حمایت از دولت برای سرکوب مخالفان، حمایت بی دریغ از اسرائیل به خصوص در دو سال اخیر، از مهم ترین محورهای انتقاد از دولت اوباما و اشتراکات دولت دموکرات او با دولت جمهوری خواه جرج بوش است. به نوشته آرون دیوید میلر از پژوهشگران روزنامه نیویورک تایمز «از زمان جنگ سرد تاکنون چنین میزانی از همسویی بین دو حزب دموکرات و جمهوری خواه وجود نداشته است.» 3 نسخه فروش در سطح استان و اینهمه آگهی دولتی! استاندر هرمزگان بدون بهره گیری از مدیر روابط عمومی یا مشاور رسانه ای و یا یکی از مدیران استانداری، شخصا وارد صحنه شده و با صدور دستورالعمل صریحی با نام و امضای خود به مدیران دستگاه های اجرایی و فرمانداران شهرستان های این استان دستور داد تا برای انعکاس هرچه بهتر برنامه ها(!؟)، عملکرد دستگاه های خود را در قالب «چاپ ویژه نامه ها» (یا همان رپرتاژ آگهی ها) به روزنامه دولتی «ایران نیوز» و «صبح اقتصاد» دهند.ابراهیم عزیزی در این نامه نام و نام خانوادگی و شماره تلفن همراه خبرنگاری که نماینده مشترک هر دوی این روزنامه هاست را ذکر کرده است تا اشتباها پول آگهی ها به کس دیگری پرداخت نشود!براساس خبرهای دریافتی در طول چند روز گذشته در حالی میلیونها تومان از وجوه دستگاه های اداری و دولتی استان به این دو روزنامه اقتصادی و دولتی سرازیر شده است که صبح اقتصاد در استان 3 نسخه و ایران نیوز ده نسخه بیشتر فروش ندارد و این در حالی است که اکثر قریب به اتفاق نشریات محلی به دلیل مسائل مالی و مشکلات اقتصادی و نیز مطالبات خود از ادارات، هزینه های چاپ و انتشار مستمر با بحران جدی مواجهند و شماری از آنان در آستانه تعطیلی قرار گرفته اند و نشست های گوناگون آنان با استانداری برای حل مشکلات آنان، نتیجه خاص و خروجی مفیدی نداشته است.