*زمان*

محمود عباسی

*زمان*

محمود عباسی

اخبار ویژه روزنامه‌های امروز:جمهوری /تهران امروز/ آرمان/ کیهان

دانشجویان علوم پزشکی نمره پوشش دریافت می‌کنند 

محدودیت‌های دلاری افغانستان برای ایران 

احمدی‌نژاد فکر می‌کند از ملکوت آمده 

مادر با نامزدی پدر در انتخابات مخالف است  

محسنات فراوان نامزدی لاریجانی در انتخابات!  

 مجری، سخنان احمدی‌نژاد را پیش از شنیدن تایید کرد   

خاتمی برنده شده،‌دیگر همه آزادیم!  

تخریب  مسجدالنبی قریب الوقوع  است 

روزنامه های اجاره ای چه خوابی برای هاشمی دیده اند؟ 
و.........

*کیهان:

روزنامه های اجاره ای چه خوابی برای هاشمی دیده اند؟
 
هاشمی رفسنجانی می گوید نسبت شعار دولت وحدت ملی و دولت ائتلافی، همان حکایت عنب و انگور است.
روزنامه زنجیره ای اعتماد روز گذشته فصلنامه ضمیمه ای را منتشر کرد که اگرچه عنوان آن روزگار امروز اصلاح طلبان می باشد و مصاحبه هایی نیز با برخی اصلاح طلبان نظیر سعید حجاریان و محمد علی ابطحی و رضا خاتمی صورت گرفته، اما در واقع هدف اصلی فضاسازی برای آقای هاشمی به واسطه مصاحبه با وی و پسر او (یاسر هاشمی) درباره انتخابات است.
 
به عبارت دیگر اقدام روزنامه اعتماد، تداوم کار رپرتاژگونه رسانه های زنجیره ای - اجار ه ای در زمینه محور کردن هاشمی برای فعالیت های سیاسی و انتخاباتی اصلاح طلبان است. نکته قابل تأمل، آلودگی سیاسی روزنامه اعتماد به شبکه دولتی انگلیس از یک سو و آلودگی های مالی و اقتصادی از جانب دیگر است و طبیعتاً این پرسش را پیش می کشد محافل آلوده سیاسی- اقتصادی از این دست، در پشت شعارهایی نظیر انتخابات آزاد، دولت وحدت ملی و ائتلافی، اعتدال و میانه روی و... چه چیزی را دنبال می کنند و چرا مرز آقای هاشمی با این محافل رسانه ای تا این حد کمرنگ شده و از میان رفته است؟ یاسر هاشمی در این مصاحبه می گوید «هاشمی 2005 با هاشمی 2013 حتماً تفاوت دارد» و «خود من هم در ایده HASHEMI 2005» بی تأثیر نبودم.

آقای هاشمی در این مصاحبه غیر از طرح موضوع شورای فقهی، به مسئله انتخابات می پردازد و می گوید: پیشنهاد تشکیل وحدت ملی هم مانند تشکیل شورای فقهی دچار نگاه های محدود سیاسی شده است. شنیدم که بعضی تأکید بر وحدت ملی را لازمه فضای تشتت می دانند، در صورتی که وحدت، یکی از مفاهیم عالی در مکتب اسلام است که ضرورت آن با پسوند «ملی» در جامعه ایران که متشکل از قومیت های مختلف و نظرات فراوان و مختلف سیاسی افراد و احزاب و جریان هاست، همیشگی است.

وی می افزاید: فکر می کنم دولت دوران سازندگی که به اذعان نیروهای موافق و مخالف مجموعه ای از نیروهای به اصطلاح چپ و راست و مستقل آن زمان بود، نمونه ای از دولت وحدت ملی باشد.

هاشمی درباره این سؤال که «آیا این ایده همان دولت ائتلافی است؟ در این صورت چرا نام آن وحدت ملی است؟» می گوید: اگر چه دو واژه وحدت و ائتلاف معنای نزدیک به هم دارند، اما در ادبیات جاری کشور، وحدت بیشتر بار معنایی عقیدتی و ائتلاف بار معنایی سیاسی دارد. در واقع همان حکایت انگور و عنب است.

آقای هاشمی در این مصاحبه کمترین اشاره ای به مرزبندی با گروه های نفاق و فتنه گر که با اصل جمهوری اسلامی معارضه می کنند نکرد.گفتنی است هاشمی همزمان در دیدار با «جمعی از اعضای انجمن اسلامی ادوار دانشگاه تهران» خواستار برگزاری انتخابات آزاد، شفاف و قانونی به عنوان قدم اول بازگشت تعادل بر جامعه شد و افزود: با تحقق این امر، همه نیروهای سیاسی فعال و مردم به نتیجه بیرون آمده از صندوق ها تمکین کرده و با همکاری و یاری رسانی به دولت، مشکلات و معضلات کشور به یاری خداوند برطرف خواهد شد.
روزنامه اعتماد بلافاصله پس از متن مصاحبه با آقای هاشمی، مصاحبه با یاسر هاشمی را با عنوان «هاشمی 2013 با HASHEMI 2005 تفاوت دارد، یاسر هاشمی از حضور پدرش در انتخابات می گوید»، منتشر کرده و از قول وی نوشته است: تا امروز که آقای هاشمی موافق حضور دوباره در عرصه انتخابات ریاست جمهوری نیست اما رجوع به ایشان از سوی گروه های مختلف زیاد شده ولی من به شخصه مخالف این قضیه هستم و فکر می کنم درست است آقای هاشمی اگر هم بخواهد وارد این عرصه شود رئیس جمهورساز باشد تا رئیس جمهور.

یاسر هاشمی با بر شمردن برخی چالش های اقتصادی و خارجی می گوید: همه اینها عواملی هستند که به اعتقاد من تعیین می کند علاوه بر انتخابات آزاد و پرشور آیا وحدت ملی در برابر هجوم خارجی و نگرانی های داخلی مورد نیاز است یا خیر. مجموع این عوامل در رفتار حاکمان برای انتخابات آینده تأثیرگذار است اما اولویت های مهم تری برای کشور وجود دارد که باید همه کمک کنیم تا جایی که می شود با کمترین هزینه از آنها عبور کنیم. نباید فراموش کنیم نظام ایران از بحران های زیادی نظیر درگیری های سال 60 و جنگ عبور کرده است.
 
امروز هم دارای شرایط سختی هستیم که این را می طلبد که افرادی مثل آقای هاشمی به صحنه بیایند، کمک کنند و مشورت دهند در تصمیم گیری منطقی و درست اما متأسفانه در این شرایط حساس هم آقای هاشمی و امثالهم مورد مشورت قرار نمی گیرند. همان طور که خودشان هم یک بار گفتند اطلاعات دقیق به صورت رسمی به ایشان داده نمی شود و سعی می کند از منابع و افراد مطلع اخبار و تحلیل های درست را دریافت کند و عملاً کمتر مورد مشورت قرار می گیرد. به نظرم اکنون به این اصل بیشتر نیاز داریم تا اینکه بگوییم چه کسی باید رئیس جمهور شود.

وی در پاسخ به این سؤال که «آیا امکان دارد برآیند نظر آقای هاشمی به این سمت برود که در انتخابات سال 92 شرکت کنند؟ گفت: ان شاءالله که این اتفاق نیفتد و بعید است این اتفاق بیفتد. من به عنوان فرزند می گویم همه اعضای خانواده ما مخالف حضور آقای هاشمی در انتخابات هستیم و سال 84 هم مخالف بودیم. مهم تر از همه مادر است که خیلی مخالف هستند.»

خبرنگار با گشاده دستی می پرسد «آیا این درست است که آقای هاشمی مجری اصلی استراتژی وحدت ملی هستند؟» و یاسر هاشمی جواب می دهد: به نظرم آقای هاشمی پایه گذار این ایده است و کسی که اعتقاد جدی به وحدت ملی دارد اکنون بیشتر از همه آقای هاشمی است. با تمام این نامردی ها و رفتارهایی که برخی انجام می دهند اما نگاه ایشان به آنها همچنان مثبت است.

وی درباره نسبت امروز اصلاح طلبان با هاشمی رفسنجانی گفت: با تمام جفاهایی که برخی اصلاح طلبان نسبت به آقای هاشمی داشتند به نظر هنوز هم ایشان اصلاح طلبان را به عنوان یک وزنه سیاسی و بخشی از آنها را به عنوان مدیران لایق برای کشور قبول دارد.

در حالی که فائزه هاشمی به اعتبار برخی قانون شکنی ها در زندان به سر می برد و به خاطر 13 عنوان اتهامی مهدی هاشمی در زمینه پولشویی و اختلاس و تبانی و مشارکت در اقدام علیه امنیت ملی و... اقرار مجرمیت برای نامبرده صادر شده، یاسر هاشمی مدعی اعتدال و میانه روی شده و می گوید: نیروهای واقع گرای چپ و راست خیلی هم به یکدیگر نزدیک شده اند و این همان خواسته آقای هاشمی است که امروز ایجاد شده است. اما باید تقویت شود نه اینکه دنبال مصداق بگردیم. مردم امروز معتدل ها را می خواهند و تندروهای چپ و راست را قطعاً شناخته اند. امروز همان روزی است که همه به این نقطه رسیده اند که اعتدال می تواند منجی شود فقط باید مواظب بود که تندروها فضا را منحرف نکنند.

وی درباره شعار مبتذل «هاشمی 2005» در سال 1384 می گوید: این روش را یکی از ستادهای انتخاباتی شمال تهران انتخاب کرد اما به طور جدی فراگیر شد. خود من هم بی تأثیر نبودم ولی قرار نبود اینقدر فراگیر شود. چون در آن ستاد جواب داده بود، به شهرستان ها هم رسید.

اصلاح طلبان سوگلی VOAو BBC شده اند 
 

یک همکار بخش فارسی بی بی سی و صدای آمریکا تصریح کرد اصلاح طلبان به سوگلی این دو شبکه تبدیل شده و گروه های اپوزیسیون در این دو شبکه دولتی به حاشیه افتاده اند.

پایگاه های اینترنتی ضد انقلاب از جمله گویانیوز، بالاترین، اخبار روز، رادیو کوچه، خودنویس و... مقاله مشترکی را به قلم عبدالستار دو شوکی و با مضمون اعتراض به روابط ویژه بی بی سی و صدای آمریکا با اصلاح طلبان منتشر کرده اند. در این مقاله آمده است: علی رغم شواهد و اسناد انکارناپذیر موجود، مسئولین سرویس جهانی بی بی سی و بخش فارسی آن ادعا می کنند که بی بی سی مستقل از وزارت خارجه عمل می کند، چون یک نهاد دولتی نیست بلکه مانند 900 سازمان و دستگاه دیگر با فرمان یا امتیازنامه سلطنتی (Royal Charter) مستقل اداره می شود؛ و اینکه منتقدین بی بی سی از درک این مقوله حقیقی و حقوقی عاجز می باشند.
 
اما باید گفت که برخلاف ادعای بی بی سی، اگر به لیست سازمانها و دستگاه های تحت فرمان مذکور رجوع کنیم، می بینیم که بی بی سی در کنار نهادهایی نظیر ارتش سلطنتی بریتانیا، نیروی هوایی سلطنتی بریتانیا، بانک مرکزی انگلیس و غیره قرار دارد. آلیسدیر پنکرتن در کتاب معروف خود به نام «فیلم، رادیو و تلویزیون» از بی بی سی به مثابه «امپریالیسم جدید» یاد می کند و دلایل خود را توضیح می دهد.

نقش تبلیغات (propaganda) صدای آمریکا در آمریکای لاتین نیز در کتاب دیویا مکمیلین به نام «مطالعات بین المللی رسانه ای» مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.این همکار گروهک اتحاد جمهوریخواهان در ادامه خاطرنشان می کند: حمایت ضمنی و عملی بخش فارسی صدای آمریکا و به خصوص بی بی سی از اصلاح طلبان بر هیچ کسی پوشیده نیست.
 
بر طبق آینه جهان نمای بی بی سی فقط دو گروه در سپهر سیاست ایران وجود دارند؛ اصولگرایان طرفدار آیت الله خامنه ای و یا طرفداران احمدی نژاد از یکسو، و طیف های مختلف اصلاح طلبی از سوی دیگر. از آنجایی که اصولگرایان تمایلی به ظاهر شدن بر روی صفحه بی بی سی ندارند، جعبه جادویی دولت بریتانیا در اختیار اصلاح طلبان قرار دارد تا با استفاده از اکسیژن تبلیغاتی فراهم شده توسط این دستگاه خود را تطهیر و به مردم به عنوان یک آلترناتیو بالقوه عرضه کنند.
 
 از نظر بی بی سی، به استثنای تعداد اندکی برانداز در خارج، مردم ایران خواهان سرنگونی رژیم جمهوری اسلامی نیستند. در نتیجه انعکاس چنین خواسته ای در برنامه های متعدد بی بی سی به دور از شئون ژورنالیستی و به مثابه دخالت مستقیم در امور داخلی ایران در راستای تغییر رژیم خواهد بود.

اما حمایت بی بی سی از یک طیف بخصوص و اجازه حضور مستمر آنها در برنامه های مختلف تلویزیون فارسی بی بی سی و نادیده گرفتن افکار و تحلیل های طیف های برانداز خود دلیل مستدلی است مبنی بر دخالت جانبدارانه بی بی سی در ایران، علاوه بر نقض بی طرفی.

دوشوکی می نویسد: هر دو بی بی سی و صدای آمریکا فعالیت های اپوزیسیون برون مرزی را تا آنجایی که رنگ و بوی اصلاح طلبی بدهد، منعکس می کنند. نمونه های فراوانی در این زمینه وجود دارد از جمله نشست استکهلم و کنفرانس پراگ که خبر و تحلیل آن توسط این دو رسانه به طور وسیعی منعکس شد. اما کوچکترین اشاره ای به نشست نیروهای چپ و یا گردهمایی دهها سازمان و فعال اپوزیسیون در ژانویه امسال در آلمان یا اشاره ای به نشست اخیر تعداد زیادی سازمان سیاسی و شخصیت برانداز که بین 7 تا 9 دسامبر امسال به دعوت حزب دمکرات کردستان در بروکسل جمع شده بودند، نشد.
 
چرا؟ اینگونه چراها فراوان هستند، اما تحلیلگران مسائل سیاسی ایران حاضر نیستند خطر کرده و به آنها بپردازند، چون می دانند که اقبال حضور خود را در بی بی سی و صدای آمریکا در مخاطره خواهند افکند. در طی سالهای اخیر هر دو رسانه برای جذب و استخدام روزنامه نگاران اصلاح طلب از داخل کشور رقابتی «ناسالم» را دامن زدند.
 
وانگهی اپوزیسیون برون مرزی نیز باید از خواب گران بیدار شود. در تحلیل نهایی این بی بی سی و صدای آمریکا هستند که تصمیم می گیرند چه کس و یا کسانی به عنوان اپوزیسیون یا سران اپوزیسیون معرفی خواهند شد، همان گونه که چلبی ها و کرزائی ها را معرفی کردند.
  
بیگاری تازه کدیور برای اسرائیل
 
چند تن از عناصر ورشکسته سیاسی با انتشار نامه ای به «رهبران ملت مصر» از آنها خواستند اسلام را به سیاست راه ندهند.
در حالی که رژیم صهیونیستی در همسایگی مصر علنا از روی کار آمدن اسلامگرایان ابراز نگرانی علنی می کند و تعارض جریان اپوزیسیون با دولت پس از انقلاب مصر نیز بر سر حاکمیت احکام اسلامی است، 5 تن از عناصر ورشکسته با محوریت محسن کدیور نامه ای به رهبران ملت مصر نوشته و از آنها خواستند از تجربه جمهوری اسلامی عبرت بگیرند.
 
این عده شامل محسن کدیور، عبدالعلی بازرگان، حسن یوسفی اشکوری، محمود صدری و صدیقه وسمقی هستند. کدیور و بازرگان در بحبوحه فتنه سبز و به همراهی سروش و مهاجرانی و گنجی، خود را اتاق فکر جنبش سبز در خارج کشور معرفی کردند اما به فاصله چند ماه، سروش و مهاجرانی و گنجی با فهم این واقعیت که خود را دست انداخته اند، بدون سر و صدا کنار کشیدند.

نامه مورد اشاره از سوی سایت جرس منتشر شده و با توجه به اینکه کسی در مصر امضاکنندگان را نمی شناسد، احتمالا بیشتر برای خودنمایی در میان محافل اپوزیسیون ایرانی تهیه شده است. در این نامه آمده است: همان طور که می دانید ملت ایران در سال 1979 استبداد شاهنشاهی را سرنگون و به تأسیس نظام جمهوری اسلامی رأی آری داد.
 
این رأی که با 2/98 درصد آراء مردم در طیف گسترده آن با عقاید متفاوت و با اعتماد به سخن رهبر روحانی آن که صریحا وعده داده بود روحانیون قصد حکومت ندارند و خود به حوزه های علمیه باز خواهد گشت، تثبیت شد، در واقع رأی به برچیده شدن بساط استبداد و برپائی آزادی، عدالت اجتماعی و ارزش های اخلاقی و دینی بود، اما نه توده های مردم و نه رهبران دینی، طرح تدوین شده ای از حکومت اسلامی نداشتند و جز کلیاتی از حکومت عدل علوی چیزی ارائه نکردند.
 
به این ترتیب رژیم سابق، قبل از آنکه نظامی نوین طراحی و تدوین گردد، برچیده شد و در غیاب احزاب و نهادهای مستقل مردمی که در دوران استبداد سلطنتی سرکوب شده بود، بخشی از نهاد مستقل روحانیت شیعه که با ساختار ویژه و تشکیلات سنتی خود باقی مانده بود، توانست قدرت را با تکیه بر تقلید سیاسی اقشار سنتی و با سوء استفاده از عواطف و احساسات مذهبی مردم در انحصار گیرد.

در ادامه این نوشته پرتناقض آمده است: قصد ما تبلیغ جدایی دین از سیاست نیست چرا که تعالیم اصیل اسلامی عرصه اجتماع و سیاست را نیز در بر می گیرد. مسلما دینداران نیز حق، بلکه وظیفه شرعی دارند همچون بقیه مردم در سیاست دخالت کنند و حتی در صورت احراز اکثریت آراء به قدرت برسند (همچنانکه در ترکیه رسیدند)، اما آمیختن نهاد دین با نهاد قدرت مخالف اساس دین و معیارهای کتاب و سنت است.
 
تجربه تلخ ملت ما اینک فراروی شماست. آزموده را بار دیگر نیازمائید. شما در اصل چهارم پیش نویسی که به عنوان قانون اساسی مصر تهیه کرده اید، شیخ الازهر و علمای این دانشگاه و حوزه علمیه بزرگ اسلامی را در جایگاهی قرار داده اید که قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران برای فقهای شورای نگهبان، که منصوب رهبری هستند، قرار داده است.

این متن در حالی در پستوی محسن کدیور و چندنفر از دوستان وی نوشته شده که بنابر اخبار اولیه بیش از 70درصد مسلمانان مصر - با وجود مخالفت و فشار و آشوبگری سنگین گروه های لائیک- به قانون اساسی مبتنی بر اسلام رأی داده اند.

نویسندگان این نامه توضیح نداده اند که اگر بنا بر ادعای آنان مردم خیال می کردند روحانیون قرار است به حوزه های علمیه بازگردند و به همین دلیل 2/98 درصد مردم به جمهوری اسلامی رأی آری دادند؟ پس چرا بیش از 99درصد همان مردم به متن قانون اساسی و اصول روشن آن رأی دادند؟ این گزافه گویی در حالی است که برای مثال در سال 1388 و در سی و یکمین سال پیروزی انقلاب، 85 درصد واجدان شرایط در انتخابات شرکت کردند و دلبستگی خود را به نظام نشان دادند. اما شرم آورتر از همه این است که ترویج کنندگان سکولاریسم، جرئت اعلام پایبندی به سکولاریسم را از دست داده و اکنون با مشاهده موج بیداری اسلامی مجبورند بگویند «قصد ما تبلیغ جدایی دین از سیاست نیست».

یادآور می شود پیش از این کدیور به طور مخفیانه به اسرائیل سفر کرده و در عین حال سعی بر کتمان و انکار این موضوع داشته است. اما با نوشته اخیر وی و دوستانش جا دارد بپرسیم که آیا هم مسیری و همفکری با رژیم صهیونیستی را انکار می کنید؟!
محسن کدیور پیش از آشکار شدن هویت منافق خود تا همین سال گذشته مدعی وفاداری به قانون اساسی و جمهوری اسلامی بود اما ظاهرا با بالا رفتن مخارج در خارج کشور، مجبور شده پیه همه نوع بیگاری سیاسی و تبلیغاتی برای آمریکا و اسرائیل را به تن بمالد
 
*آرمان:

تشبیه این‌بار به فاتح خیبر!

شنیده شد که «پیش به سوی فتح خیبر»، «مظلوم‌تر از بهشتی، خدوم‌تر از رجایی»، «زنده‌باد بهار»؛‌ اینها شعارهایی‌است که گفته می‌شود قرار است به‌وسیله آنها اسفندیار رحیم‌مشائی دل و رای مردم را ببرد!
 
وبلاگ‌هایی که با عنوان «حامیان اسفندیار رحیم‌مشایی» به نشر اخبار و اطلاعات می‌پردازند با طرح چنین شعارهای از ضرورت حضور مشایی در انتخابات صحبت می‌کنند. صراط نوشت؛ همچنین به‌نظر می‌رسد یک تیم رسانه‌ای با انتشار نظرسنجی‌هایی (که اعتبار علمی آن مورد تردید است) رحیم‌مشایی را در صدر انتخاب مردم معرفی کرده و به دنبال القای محبوبیت این فرد به جامعه است. یک نکته قابل توجه درباره شعار «زنده‌باد بهار» حامیان مشایی این است که محمود احمدی‌نژاد، آخرین سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل را به این جمله به پایان برد!

 

جمع‌آوری فیلم‌ها با زیرنویس فارسی

شنیده شد که دبیر ستاد حمایت و صیانت از آثار فرهنگی، هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمع‌آوری فیلم‌های خارجی با زیرنویس فارسی خبر داد. صراط نوشت؛ سعید جابری‌انصاری افزود: جمع‌آوری الواح غیرمجاز در دستور کار ستاد حمایت و صیانت از آثار فرهنگی قرار دارد و این ستاد با دستفروشانی که اقدام به فروش فیلم‌های خارجی با زیرنویس فارسی می‌کنند به‌شدت برخورد خواهد کرد. وی یادآور شد: در پی برخورد با دست‌فروشان الواح غیرمجاز در روزهای اخیر تعداد سه هزار مجموعه از آثار غیرمجاز که شامل موسیقی و فیلم‌های خارجی با زیرنویس فارسی بودند از سطح شهر تهران جمع‌آوری شد.

 

دانشجویان علوم پزشکی نمره پوشش دریافت می‌کنند

شنیده شد که دانشجویان علوم پزشکی ایران در پایان هرترم درسی نمره پوشش دریافت می‌کنند. دکتر محمدحسین آیتی، معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران، اعلام کرد از این پس دانشجویان علوم پزشکی در کنار نمرات علمی و بالینی «در زمینه پوشش و رفتار حرفه‌ای» نیز نمره می‌گیرند. او در ادامه نمره‌های موجود را عالی، خوب، متوسط و ضعیف نامید و گفت دانشجویانی که نمرات متوسط و ضعیف دریافت کنند پس از مدتی به شورای انضباطی دانشگاه معرفی می‌شوند.

 

شکایت قالیباف از مدیرعامل ایسنا

شنیده شد که مدیرعامل ایسنا به‌دلیل انتشار یک طنز دانشجویی با شکایت محمد‌باقر قالیباف شهردار تهران روبه‌رو شد. این شکایت از طریق اداره کل حقوقی شهرداری تهران به‌دلیل انتشار یک طنز دانشجویی در تاریخ هشتم آبان‌ماه سال‌جاری در بخش طنز و به اتهام توهین، هجو، هتک حرمت و نشر اکاذیب، صورت گرفته است. والی‌زاده برای این اتهام صبح دیروز به شعبه 9 بازرسی دادسرای رسانه احضار شد.

 

بزبزقندی را هم از ما گرفتند

شنیده شد که شبکه انگلیسی بی‌بی‌سی از پخش انیمیشن بزبزقندی چینی در افغانستان خبر داد. خراسان نوشت؛ به‌تازگی انیمیشن بزک چینی در کابل هواداران زیادی پیدا کرده است. کارتونی که داستان بز مادر و بچه‌هایش را بیان می‌کند. خیلی از کودکان افغان با این انیمیشن به خواب می‌روند، داستان بزی که اکنون از آن انیمیشن ساخته شده است. روزگاری بچه‌های ایران زمین خاطرات خوشی را از داستان‌ها، روایت‌ها و انیمیشن‌های بزبزقندی داشتند اما افسوس که حالا از انحصار ما درآمده است.

 

همسرم وسط حیاط تیرهوایی می‌زد تا دزدان بترسند!

شنیده شد که بهروز کمالوندی معاون اداری و مالی دستگاه دیپلماسی در بیان ماجرای ورود خود به دستگاه دیپلماسی گفته است: اواخر سال 1361 وارد این وزارتخانه شدم. چند روز بعد از ورودم به‌عنوان کارشناس سیاسی و نفر دوم سفارت ایران عازم فری تاون پایتخت سیرالئون شدم. قدس نوشت؛ وی افزود که فرزندم مالاریا گرفت، دزدان چند بار به ما حمله کردند.
 
مجبور بودیم همیشه مسلح باشیم. همسرم مجبور بود چند ساعت یک‌بار وسط حیاط بیاید و چند تیر هوایی شلیک کند تا دزدان بدانند که او مسلح است و بترسند که به خانه حمله نکنند. پسر اولم هم به دلیل حمله دزدان به همسرم، زودتر از موعد متولد شد و سه روز بعد از تولدش همسرم مالاریا گرفت و دیگر نمی‌توانست به او شیر بدهد.

 

محدودیت‌های دلاری افغانستان برای ایران

شنیده شد که افغانستان برای جلوگیری از سرازیر شدن دلار آمریکا به ایران، در مناطق مرزی با ایران محدودیت انتقال دلار اعمال کرد. قدس نوشت؛ رئیس پلیس ولایت هرات در مرز ایران و افغانستان به خبرگزاری رویترز گفته است که مقامات این ولایت برای جلوگیری از خروج دلار به ایران، تنها تا سقف یکهزار دلار اجازه انتقال دلار به ایران می‌دهند.
 
به گفته وی، تدابیر امنیتی، بازرسی و نظارت بر خروج دلار از کشور تقویت شده است. رویترز در ادامه این گزارش نوشت: افت ارزش ریال کار تجار استان هرات که مرکز تجاری مناطق غرب افغانستان است را نیز به‌شدت مختل کرده است؛ همچنین دلالان ارز و بازرگانان این منطقه به شدت از افت ارزش ریال آسیب دیده‌اند.

 

گران‌ترین خودروی وارداتی

شنیده شد که گرانقیمت‌ترین خودروی سواری واردشده به کشور در 7 ماهه امسال یک دستگاه خودروی سواری پورشه 8 سیلندر به ارزش گمرکی 258 میلیون تومان بوده است. تحلیل آمار گمرک ایران نشان می‌دهد که خودروی سواری پورشه 8 سیلندر سفید 2012 پانامرا توربو با 210 هزار و 603 دلار معادل دو میلیارد و 581 میلیون ریال گران‌ترین خودروی وارداتی به کشور در 7 ماهه امسال بود.

 

شایعه ‌پایان دنیا منجر به ‌تخریب معبد مایا ‌شد

شنیده شد که ناظر فنی معبد باستانی مایا گفت: متاسفانه، گردشگران بسیاری از این معبد بالا رفتند که سبب تخریب آن شد. این معبد که در 530 کیلومتری شمال شهر گواتمالا قرار دارد. مشرق نوشت؛ وی افزود: هرچند ما از حضور گردشگران در این منطقه رضایت داشته و خرسندیم اما آنها نیز باید احتیاط لازم برای محافظت از این بنا را که در فهرست یونسکو قرار دارد به کار می‌بردند.
 
هرچند از نوع خرابی‌ها گزارشی منتشر نشد اما به گفته این مقام مسئول، بالا رفتن از روی پلکان‌ها ممنوع بوده از این‌رو خسارت‌های وارده جبران‌ناپذیر است. روز جمعه، 21 دسامبر این معبد میزبان بیش از 7 هزار گردشگر بود تا طلوع خورشید را که بیانگر عصری جدید بود با برپایی جشن و مراسم آتش‌بازی مشاهده کنند. این معبد تاریخی در سال 1979 در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده است.

 

احمدی‌نژاد فکر می‌کند از ملکوت آمده

شنیده شد که وزیر ارشاد دولت نهم درمورد صحبت‌های اخیر رئیس‌جمهور درمورد عدم مسئولیت‌پذیری دولت در گرانی‌های اخیر گفت: بهتر است این سوال از خود رئیس‌جمهور پرسیده شود که چرا فکر می‌کند از ملکوت وارد شده و دیگران اشتباه‌کار هستند و خودش از هر اشتباهی پاک است. صفارهرندی دامه داد: آن دوره گذشت که اگر بخواهند هر کسی را از خود دور کنند و کنار بزنند، انگی وارد کنند. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: خدمات همه دولت‌ها را در کشور نباید نادیده گرفت و سود همه دولت‌ها به ملت ایران در دوره حضورشان بیشتر از ضرر بود و در دولت فعلی که درحال حاضر سرپاست.

*تهران امروز:

 هشت دلیل برای نامزدی در انتخابات داشتم

حجت‌الاسلام سیدمحمدباقر خرازی مدیر مسئول روزنامه حزب‌الله که به نظر می‌رسد عزمش برای نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری جزم است در گفت‌وگویی که با روزنامه قانون داشت،‌اظهارات جالبی بیان کرد. وی در بخشی از این گفت‌وگو در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه «نظرتان در مورد آقایان کمال و صادق خرازی چیست؟» گفت: خیلی از جوانان ما نمی‌دانند که انقلاب در قم شروع شد و سه نفر در این جریان دخالت داشتند. یکی از این افراد، آقای شهید علی اوسطی بود که در‌‌ همان اوایل انقلاب شهید شد.
 
دومین نفر آقای علیخانی قزوینی بود که خدمات ایشان برای خیلی‌ها مجهول است. ایشان در قم مردم را جمع‌آوری می‌‌کرد و تظاهرات به راه می‌انداخت. سومین نفر هم برادرم آقا صادق بود؛ با اینکه ۱۳ سال بیشتر نداشت در خیابان‌ها مردم را جمع می‌کرد تا حدی که برای او حکم تیر صادر کرده بودند. وی درباره صادق خرازی تصریح کرد: برادرم صادق در موقع جنگ‌های نامنظم حرف اول را می‌‍‌زد، او یک نابغه سیاسی است. در شرایطی که کشور همیشه بحران داشته ایشان روابط را حل و فصل می‌‌کرد. به نظرم اگر ایشان بیمار نبود لایق‌ترین فرد برای ریاست‌جمهوری بود.

خرازی همچنین درباره کمال خرازی می‌گوید: در مورد عمویم آقای کمال خرازی که در نزد اهالی حوزه شناخته شده هستند، تدبیر و تفکرات ایشان باعث شد که بهترین دوره را در زمان ریاست ایشان بر وزارت خارجه داشته باشیم به طوری که گفته می‌شد ایشان با پنبه سر می‌برد.

وی با بیان اینکه به هشت دلیل وارد انتخابات شده‌ام،‌گفت: من در جامعه مشکل را در ساختار دولت می‌بینم و اگر روی کار بیایم دولت را به دولت کوچک تبدیل می‌کنم که فقط برنامه‌ریزی و نظارت کند و وارد حوزه اجرا نشود. خرازی ادامه داد: احساس کردم روحانیت در صحنه نظام حذف شده است.
 
روحانیت، حکومت و دولت را پدید آورد و اکنون مستهلک شده و جوسازی‌ها و اهانت‌های پی در پی هم به نظرم یک کار صهیونیستی است تا روحانیت جرات ورود در صحنه سیاست را نداشته باشد و به نظرم بعد از نسلی که خدماتشان برای همه مسلم و روشن است نسل جدید وارد صحنه نمی‌شوند و این خیلی خطرناک است.
 
 روحانیت باید در حوزه اجرا هم وارد شود. شاید ریشه بسیاری از گرفتاری‌ها در نبود این افراد باشد. نکته بعد اینکه برای اولین بار تلاش خواهم کرد دولت ساعی را در تک‌تک شهر‌ها و استان‌ها پدید بیاورم. ما استاندار را برای استانی منصوب می‌کنیم که هیچ اطلاعی ندارد و باعث انفصال بین مردم و دولت می‌شود. دولت نباید برای استان‌ها تصمیم بگیرد چون خود افراد هر استانی مشکلات خودشان را بهتر می‌شناسند.

خرازی گفت: هدف پنجم من این است که ما نیاز داریم کسی باشد که با همه کار کند و کسی جز روحانیت نمی‌تواند از عهده این کار بربیاید. روحانیتی که الان در صحنه هستند نمی‌توانند همه را جمع کنند و باید یک فرد ناشناخته روی کار بیاید و این از ویژگی‌های دولت حزب‌الله است که با یک چهره جدید می‌تواند افراد را دور هم جمع کند. علاوه بر این باید کسی در نظام وارد شود که بتواند تمام متدینین و مردم را دور هم جمع کند و مردم به آنها اعتماد داشته باشند و به نظرم خانواده خرازی این ویژگی را دارد.

پیشرفت علمی ایران، غرب را خانه‌نشین می‌کند

آیت‌الله نورالله طبرسی نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه نظام سلطه از پیشرفت و تعالی ایران اسلامی هراسان است، گفت: پیشرفت علمی‌کشورمان سبب خانه‌نشینی غربی‌ها خواهد شد.نماینده ولی فقیه در مازندران در دیدار با استادان و کارکنان دانشگاه پیام نور مازندران، حوزه و دانشگاه را دو بال نظام اسلامی‌دانست و گفت: جامعه اسلامی با این دو بال حرکت می‌کند و اگر این دو بال با هم باشند جامعه متحول می‌شود و در غیر این صورت جامعه در مسیر صحیح حرکت نخواهد کرد.
 
وی با بیان اینکه تاکید همیشگی امام راحل بر وحدت حوزه و دانشگاه زمینه تفرقه و تشتت را از میان این دو مرکز بزرگ علمی‌کشور برداشت، افزود: امروز برای بقای نظام و حفظ و نگهداری و حراست از این دو بال یعنی علم و دین باید از آن محافظت کرد.نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری، وحدت را اصل، ریشه و یک مسئله استراتژیک دانست و خاطرنشان کرد: در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همه افکار و قوانین باید در یک مسیر که همان تعالی و سعادت نظام دینی است باشد.

طبرسی اسلام را دین وحدت و برادری دانست و با بیان اینکه پیامبر گرامی اسلام فعالیت‌ها و برنامه‌های خود را با وحدت و همدلی آغاز کرد، بیان داشت: در شرایط کنونی تنها راه خنثی کردن توطئه‌های دشمنان علیه اسلام ناب وحدت امت دینی است.نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه دشمنان از وحدت، همدلی و پیشرفت امت اسلامی هراسان است، خاطرنشان کرد: آنها برای جلوگیری از رسیدن نظام اسلامی به پیشرفت از هیچ توطئه و نقشه شومی‌فروگذار نخواهند کرد.

امام جمعه ساری با بیان اینکه غرب سه دهه است که همه توان و ابزار خود را جهت تضعیف نظام دینی به کار گرفته است، بیان داشت: ترور دانشمندان جوان هسته‌ای کشورمان گوشه‌ای از جنایت‌‌های آشکار استکبار جهانی علیه نظام دینی است.نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه نظام سلطه از پیشرفت و تعالی ایران اسلامی هراسان است، گفت: پیشرفت علمی‌کشورمان سبب خانه نشینی غربی‌ها خواهد شد.

 

مادر با نامزدی پدر در انتخابات مخالف است

یاسر هاشمی‌درباره کاندیداتوری پدرش در انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم به اعتماد گفته است: معتقدم آن کسی که برای ریاست‌جمهوری انتخاب می‌شود، باید بتواند مدیریت بحران داشته باشد.وی می‌گوید: من به عنوان فرزند می‌گویم همه اعضای خانواده ما مخالف حضور آقای هاشمی‌در انتخابات هستیم و سال 84 هم مخالف بودیم. مهم‌تر از همه مادر است که خیلی مخالف هستند.

وی مدعی شده است که در شرایط فعلی کسی می‌تواند بحران‌های مورد نظر هاشمی‌را مدیریت کند که «مورد حمایت آقای هاشمی» باشد.یاسر هاشمی البته از کسی نام نمی‌برد و در پاسخ به اینکه آیا این فرد ناطق، خاتمی یا حتی ولایتی است، می‌گوید: نمی‌دانم.
 
این آقازاده در پاسخ به اینکه «آیا امکان دارد برآیند نظر آقای هاشمی به این سمت برود که در انتخابات سال 92 شرکت کنند؟»، عنوان می‌کند: ان‌شاءالله که این اتفاق نیفتد!پسر کوچک هاشمی افزوده است: تا امروز که آقای هاشمی موافق حضور دوباره در عرصه انتخابات ریاست‌جمهوری نیست اما رجوع به ایشان از سوی گروه‌های مختلف زیاد شده ولی من به شخصه مخالف این قضیه هستم و فکر می‌کنم درست است آقای هاشمی اگر هم بخواهد وارد این عرصه شود رئیس‌جمهور ساز باشد تا رئیس‌جمهور

مرموزترین مرد دنیا به روایت مجله وایرد

مشرق نوشت: مجله آمریکایی «وایرد» در جدیدترین گزارش خود با تیتر 13 فرد بسیار خطرناک دنیا، به بررسی 13چهره پرداخته است که «محمد مرسی» رئیس‌جمهور فعلی مصر و «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه جز و این 13 نفر به حساب می‌آیند. آنچه از نگاه این مجله آمریکایی جالب و کمی‌تعجب آور به نظر می‌رسد، نام سردار «حاج قاسم سلیمانی» است که به عنوان خطرناک‌ترین و مرموزترین فرد در دنیا شناخته شده است؛ حاج قاسم در این گزارش به ادعای وایرد، خطرناک‌ترین فرد در خطرناک‌ترین کشور معرفی شده است که می‌تواند تنها تهدیدکننده نظامی آمریکا در غرب آسیا و سراسر دنیا باشد.
 
در این گزارش آمده است: اگر بخواهیم به‌دنبال خطرناک‌‌ترین کشور سیاره زمین بگردیم، به نام ایران برخورد می‌کنیم که ممکن است جرقه جنگ جهانی را بزند و اگر بخواهیم در این کشور مرموزترین و خطرناک‌‌ترین فرد را نام‌گذاری کنیم، به نام ژنرال قاسم سلیمانی خواهیم رسید که چهره‌ای مرموز دارد.

محسنات فراوان نامزدی لاریجانی در انتخابات!

مهرداد لاهوتی به آریا گفت:‌نامزدی علی لاریجانی موجب افزایش شور و نشاط انتخاباتی در جامعه می‌شود. اگر آقای لاریجانی برای کاندیداتوری رضایت بدهد با توجه به وزن و جایگاه ایشان میزان مشارکت مردم افزایش خواهد یافت زیرا رئیس مجلس هم از چهره‌های شاخصی است که برای کاندیداتوری مطرح است.
 
لاهوتی تاکید کرد:فراکسیون رهروان ولایت در صورت شفاف شدن نامزدی آقای لاریجانی در انتخابات ریاست‌جمهوری قطعا از ایشان حمایت خواهدکرد در غیر این‌صورت حمایت از فرد خاصی که وزن احراز پست ریاست‌جمهوری را داشته باشد از برنامه‌های این فراکسیون خواهد بود البته آقای لاریجانی در حال بررسی و مطالعه فضای کشور است لذا اگر تشخیص بدهند حضور ایشان برای جمع کردن چالش‌های موجود در جامعه یک تکلیف است و توان انجام اینکار را دارد به طور حتم در انتخابات کاندیدا خواهند شد.

 مجری، سخنان احمدی‌نژاد را پیش از شنیدن تایید کرد

روزنامه قانون نوشت: مرتضی حیدری که می‌توانست یکی از ماندگار‌ترین مجریان صداوسیما باشد با پذیرش مجری‌گری گفت‌وگوهای تلویزیونی رئیس‌جمهوری باعث انتقادات، گلایه و‌گاه عصبانیت مردم شده است. دیروز کاربران شبکه‌های اجتماعی و سایت‌ها با انتشار اخبار مختلفی نسبت به نوع اجرای حیدری اعتراض کردند.
 
حیدری پای ثابت «گفت‌وگوی احمدی‌نژاد با مردم»، در طول مصاحبه با رئیس‌جمهور، همواره با تکان دادن سر، سخنان احمدی‌نژاد را پیش از شنیدن تایید می‌کند و با طرح سوالات کلی، ساده و غیرچالشی، این امکان را می‌دهد که احمدی‌نژاد مصاحبه را به سادگی بچرخاند و آن چیزی را بگوید که می‌خواهد و نه آنکه مردم می‌خواهند. این در حالی است که حیدری در برنامه‌های گفت‌و‌گوی ویژه خبری بسیار چالشی با میهمانان خود سخن می‌گوید. حتی در انتخابات ۱۳۸۴ در برنامه گفت‌و‌گوی ویژه خبری گفت‌وگوی چالش برانگیزی هاشمی‌رفسنجانی، لاریجانی و دیگر کاندیدا‌ها داشت.
 
 
خاتمی برنده شده،‌دیگر همه آزادیم!
 
زهرا اشراقی نوه امام خمینی(ره) و همسر محمدرضا خاتمی، در گفت وگو با روزنامه اعتماد گفت: فردای دوم خرداد وقتی آقای خاتمی برنده انتخابات شد ما به یک کافی شاپ رفتیم که فضا پر از شور و هیجان بود. صاحب کافی‌شاپ با پوسترهای آقای خاتمی مغازه‌اش را پوشانده بود اما با دیدن من جمله‌ای گفت که خیلی زود به فکر فرو رفتم. گفت چادرت را بردار! آقای خاتمی برنده شده، دیگر همه آزادیم! وی افزود: این حرفها مثل یک هشدار بود و من آنجا فهمیدم که اگر چارچوب اصلاح‌طلبی تبیین نشود خطر بزرگی آن را تهدید می‌کند، به خودم گفتم تازه اول دردسر است.
 
بعدها هم هر وقت می‌گفتند اصلاح‌طلبی یک طیف گسترده است من می‌فهمیدم که همین مسئله می‌تواند پاشنه آشیل اصلاحات شود. محمدرضا خاتمی که از جمله چهره‌های فتنه 88 نیز به این روزنامه گفت: جنبش سبز نماد عمومی اصلاح‌طلبی است. یکی از نقدهایی که می‌توان به اصلاحات وارد کرد این بود که نخبه گرا بود اما جنبش سبز مردمی‌تر است! من به جنبش سبز می‌گویم جنبش زندگی!
 

*جمهوری:
 
تخریب  مسجدالنبی قریب الوقوع  است
 زمزمه‌های تخریب مسجدالنبی، درحال تبدیل شدن به واقعیت است. رسانه‌های غربی این روزها از تصمیم دولت عربستان برای تخریب قریب الوقوع مسجدالنبی و سه مسجد اطراف آن و تبدیل نمودن آنها به یک مسجد بسیار بزرگ خبر می‌دهند. روزنامه ایندیپندنت نوشت قرار است مسجدی به جای این مساجد ساخته شود که بزرگ‌ترین مسجد جهان با گنجایش 600 هزار نمازگزار باشد.
 
 اخیراً اخباری مبنی بر اعتراض‌هائی به خاطر از بین رفتن قسمت‌های قدیمی مسجدالنبی که از زمان حضرت رسول و دوره‌های صدر اسلام باقی مانده در طرح جدید منتشر شده بود. به همین دلیل، مسئولان سعودی درباره این خبر رسانه‌های غربی سکوت کرده‌اند.

 
حملات فرمانده پلیس دبی علیه اخوان المسلمین و مردم مصر
حملات "ضاحی خلفان" فرمانده پلیس دبی علیه اخوان المسلمین و مردم مصر همچنان ادامه دارد. ضاحی خلفان در تازه‌ترین اظهارات خود پس از پایان مرحله دوم همه پرسی پیش نویس قانون اساسی در مصر با لحنی اهانت آمیز درباره مردم مصر گفت: "مصری‌ها برده‌هایی هستند که در شرایط اطاعت کورکورانه قرار دارند".
 
او خطاب به رأی دهندگان به پیش نویس قانون اساسی مصر افزود: "اخوانی‌ها شما را مانند شتر به این سو و آن سو خواهند برد لذا آزادی خود را دریابید". او که از نتیجه همه پرسی در مصر بسیار خشمگین شده بود افزود: "اخوان المسلمین اکنون وارد زباله دان تاریخ شدند و مصر تبدیل به کوچک‌ترین و ضعیف‌ترین کشور عربی شده است".
 
روزنامه فایننشال تایمز اظهارات موهن و خشمگینانه ضاحی خلفان را نتیجه افزایش نفوذ اخوان المسلمین در امارات و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس ارزیابی کرد و دستگیری فعالان سیاسی در امارات را نتیجه هراس این شیخ نشین از نفوذ اخوان المسلمین در آن کشور دانست.
 
نگرانی مقامات سیاسی اردن از به قدرت رسیدن "اخوان المسلمین"

مقامات سیاسی اردن نیز نگران به قدرت رسیدن "اخوان المسلمین" در سوریه هستند. منابع رسمی و سیاسی اردن در روزنامه "الحیات" نگرانی خود را از ادامه قدرت گرفتن اخوان المسلمین در کشورهای عربی و مصادره کردن انقلاب‌ها توسط اخوانی‌ها، اعلام کردند.
 
مقامات اردنی معتقدند درصورتی که اخوان المسلمین قدرت را پس از سقوط رژیم بشار اسد در سوریه به دست بگیرند، این اتفاق تأثیر مستقیمی بر اردن خواهد گذاشت بطوری که سقف مطالبات اخوان‌المسلمین در اردن و سایر جریان‌های اسلام گرا در این کشور را افزایش خواهد داد و رژیم اردن را با مشکلاتی بسیار بزرگ و جدی روبرو خواهد کرد.  
باشگاه خبرنگاران/

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد